Haradinaj s’ndalet, emëron edhe një zëvendësministër

Lirak Çelaj është emëruar zëvendës ministër në Ministrinë e Integrimeve Evropiane, e cila drejtohet nga Dhurata Hoxha.

“Zv/ministër emërohet për mbështetjen e Ministrisë të MIE-së dhe është përgjegjës për menaxhimin e aktiviteteve të fushatës e përcaktuar nga ministri si dhe për zëvendësmin e ministrit kur ai mungon soe kur nuk është në gjendje të kryej detyrën e tij”, thuhet ndër të tjera në vendimin e nënshkruar nga kryeministri Haradinaj.