Hoti: LDK nuk merr pjesë në seancën për ekipin negociator

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti ka deklaruar se nuk marrin pjesë në seancën e jashtëzakonshme të thirrur për ekipin negociator, me arsyetimin se është përpjekje për ta prishur seancën e thirrur nga opozita.

“Nuk ka pas urgjencë të thirret kjo seancë sot. Edhe VV pritet të mos marrë pjesë në seancën e orës 9:00”, tha Hoti.

Në këtë seancë pari do të mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Republikës së Kosovës lidhur me shqyrtimin e propozim-vendimit të Qeverisë së Kosovës për emërimin e Ekipit Negociator për normalizimin e marrëdhënieve në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë.