Iftar madheshtor ne Londer (Foto)

Me teper se 2000 persona nga te gjitha besimet dhe prejarhjet u grumbulluan per te ngrene iftar ne rruge, afer xhamise Finsbury Park.

Te pranishmit behen gati per iftar. Foto: IlmFeed

Iftari eshte organizar nga Muslim Aid, organizata bamirese qe ndihmon muslimanet ne Britani te Madhe dhe jashte vendit.

Qellimi i iftarit ishte qe te tejkalohen momentet e urrejtjes, dhe te behen se bashku per hir te muajit te shenjte te Ramazanit.

Te pranishmit degjojne ligjerata. Foto: IlmFeef

Ne mesin e te pranishmeve kishte edhe politikan si Jeremy Corbin, i cili tha se asnjehere nuk do te lejojne qe racismi te mund diversitetin.

View image on TwitterView image on Twitter

Xhamia Finsbury Park 

Vullnetaret shtrojne iftarin

Mijera te pranishem i gezohen iftarit