iPhone 8 Plus me kamerat më të mira

Apple ka goditur (përsëri) me kamerat në telefonat e saj më të rinj, sipas disa rishikimeve të hershme.

iPhone 8 ka një kamera primare 12MP në anën e pasme me një lentë f / 1.8 dhe stabilizim optik të imazhit.

Plus shton një më shumë me një hapje f / 2.8. Të dy 8 dhe 8 Plus kanë kamera selfie me 7 megapikselë.

TechCrunch: Gama e Lartë Dinamike (HDR) është përmirësuar në mënyrë masive, thotë TechCrunch.

Përmirësimet e sesnorit të gjerësisë dhe teleobjektivës në 8 Plus lejojnë “sasinë të madhe të informacionit që duhet të shtyhet përmes tubacionit për të mbështetur video 4K në 60 korniza për sekondë dhe super slo-mo 1080p në 240 FPS”.

The Verge: “Ne vrapuam përrreth për xhirime me një iPhone 8, një Pixel XL, S8 dhe një iPhone 7 në auto, dhe iPhone 8 prodhoi imazhet më konsistente dhe më të pasura të grupit, megjithëse Pixel ishte fitues i qartë disa herë, sidomos në dritën ekstreme të ulët.

DxOMark: IPhone 8 Plus është I pajisur me aparatin më të mirë të pajisjeve mobile që ne kemi testuar ndonjëherë.

Rezultati i përgjithshëm i tij i DxOMark Mobile prej 94 vendos një rekord të ri, duke mposhtur 90 pikë për të dy Pixel e Google dhe HTC U11, si dhe 92 që i vetmi iPhone 8 i vetëm shënoi./Mesazhi/