Ishte aty për ta “demaskuar” shefen e CIA-s, analisti tërhiqet zvarrë (Video)

Shefja e CIA-s Gina Haspel deshmoi për më tepër se pesë orë në seanca të hapura dhe të mbyllura përpara Komisionitë të Inteligjencës së Senatit.

Ajo arriti të sigurojë mbështetjen që i duhej për emërimin e saj të raportuar në mënyrë të favorshme, por jo gjithcka shkoi si është më së miri.

Një ish analist i CIA-s, i cili ishte në seanca për të treguar përvojat e torturës në CIA, u arrestua duke u malltretuar nga policia.

Ish-analisti 76 vjecar nuk ishte i vetmi që kundërshtoi praninë e zonjës Haspel në krye të Agjencisë, pasi edhe shumë persona të tjerë dëgjoheshin duke brohoritur “Gina me duar të përgjakura”. /DailySabah/