Ja pse nuk duhet assesi të leni shishe uji në veturë (Video)

Lënia e shisheve të ujit në veturë mund të përcillet me rrezik të madh për pasagjerin dhe veturën, e sidomos gjatë ditëve të nxehta.

Në një video të publikuar nga Good Housekeeping, tregohet se si një burrë e kishte vërejtur veturën e tij teksa kishte filluar të digjet, dhe e tëra kjo si shkas i shishes së plastikës me ujë të pijes.

Në kontaktin e parë me diellin që bie pingul, shishja reflekton nxehtësi, cka bën ulësen e veturës të marrë flakë. Shikojeni videon dhe kujdesuni për veten! /MESAZHI/