Ja si ndryshuan vendbanimet dhe ndërtesat e njohura brenda 24 orëve (Foto)

Shumë gjëra mund të ndodhin brenda 24 orëve – madje shkatërrimin e një qyteti të tërë.

Duke parë këto pamje, është e vështirë të besohet se rrugët e tilla të forta dhe ndërtesat e betonit dhe metalit mund të lihen, të shkatërrohen dhe të shkatërrohen sa hap e mbyll syrin.

Në këtë përpilim të fotografive, tregojmë ngjarjet që ndryshojnë jetën që ndodhën në qytetet e mëdha brenda vetëm një ditë.