Ka filluar heqja e barrikadës mbi lumin Ibër

Para pak minutave ka filluar heqja e barrikadës dhe rivitalizimi i urës kryesore të Ibrit në Mitrovicë.

Punimet në këtë urë po fillojnë pas marrëveshjes së kohëve të fundit, njofton Indeksonline.

ndërmjet ministres për Dialog, Edita Tahiri dhe kryenegociatorit, Marko  Djuriq, implementimi i marrëveshjes nga Dialogu Beograd-Prishtinë, lidhur me urën në Mitrovicë. Projekti financohet nga Bashkimi Evropian.