Kaq madhështore dukej Çikago për Bajram! (VIDEO)

Mijëra besimtarë musliman janë mbledhur për ta falur namazin e Bajramit në Cikago të SHBA-ve, ngjarje kjo e cila u shënua me solemnitet kudo që gjendeshin muslimanët.

Pamjet e xhiruara me dronë flasin vet për madhështinë e pritejes së festës më të dashur për muslimanët, të cilët përbëjnë 3.3 milionë banorë, apo rreth 1% të popullsisë së përgjithshme.

Sado të shpeshta të jenë sulmet dhe stigmatizimet kundër tyre, ky komunitet në SHBA po bëhet gjithnjë më i fuqishëm dhe kontribues. Pamjet e sjellura nga IlmFeed flasin gjithcka. /MESAZHI/