Këta janë nënkryetarët e rinj të LDK-së

Anëtari i Këshillit të Përgjithshëm të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Imri Ahmeti ka njoftuar se Anton Quni, Gazmend Muhaxheri dhe Lutfi Haziri janë tre nënkryetarët e rijnë të LDK-së.
“Nënkryetarë janë: Anton Quni, Gazmend Muhaxherri dhe Lutfi Haziri”, ka thënë ai.

Sot Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së ka vendosur edhe për emrat e Kryesisë së partisë.Këta emra pritet që të bëhen publik sot gjatë ditës.