Kjo është data e fundit e faljes së borxheve

Falja e borgjeve te bizneseve, personave fizik dhe juridik, te cilat jane te grumbulluara nga viti 2008, po shkon drejt fundit.

Data 1 shtator eshte afati i fundit per faljen e borgjeve, ndersa nga kjo mundesi kane perfituar me shume se 600.000 raste.

Nga kjo falje e borgjeve kane perfituar edhe 119.000 konsumatore te KEDS-it, te cileve iu eshte shtyer borgji, apo ua eshte falur.

Nderkohe Ujesjellesi Rajonal Prishtina eshte shprehur i pabokenaqur me aplikim per falje borgjesh, ashtu sic jane shume kompani publike te cilat bejne apel qe te shfrytezojne edhe pese dite te mbetura. /MESAZHI/