Kjo nënë ua ka bërë qaren telefonëve të fëmijëve (Video)

Kjo nene me sa duket ia ka zgjedhur hallin telefoneve te mencur, te cilet nuk hiqen nga duart e femijeve te saj.

Ajo ka vendosur qe ti “pushkatoj” pasijet teknologjike te cilat sipas saj kane shkaterruar femijet e saj, duke i bere me pak human dhe me shume te varur.

“Po rithehem ne detyre si prind”, u shpreh gruaja e cila duket se ka aftesi ushtarake. Nderkohe ne prapaskene shihen femijet e saj te shastrisur nga inati, te cilet u japin lamtumiren e fundit smartfoneve. /MESAZHI/