Koalicioni NISMA -AAK të hapur për Pacollin

Koalicioni opozitar AAK dhe Nisma për Kosovën nuk e përjashtojnë zgjerimin e koalicionit edhe me Aleancën Kosova e Re.

Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj ka deklaruar në “Republika” me Dardan Gashin se koalicioni nuk ka vija të kuqe.

Ai ka lënë të hapur mundësinë për bashkëpunim edhe me Pacollin dhe me këdo që punon për të mirën e shtetësisë së Kosovës.