KQZ: Deri në ora 15:00 votuan 27 për qind e qytetarëve në Drenas

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, bëri të ditur se në orën 15:00 kanë votuar 14 mijë e 193 votues apo 27 për qind e numrit të përgjithshëm të tyre.

Gjithashtu, kryetarja Daka njoftoi se procesi i votimit në këtë komunë po vijon me rregull.

Konferenca e radhës do të mbahet në orën 19:30 dhe ka të bëjë me mbylljen e procesit të votimit dhe me daljen e votuesve në zgjedhje.