Krerët e organeve të sigurisë vizitojnë pikën kufitare në Merdare

Ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi, i shoqëruar nga u.d. i Drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovë, Naim Rexha, do të qëndrojë për vizitë në Komunën e Podujevës, ku do të pritet nga kryetari i Komunës, Agim Veliu.

Gjatë kësaj vizite, ministri Gashi dhe kryetari Veliu do të vizitojnë edhe Pikë-Kalimin Kufitar në Merdare.

Kjo vizitë ka të bëjë për të parë nga afër gjendjen ne këtë pikë kufitare, punimet që po zhvillohen, si dhe sfidat me të cilat përballen zyrtarët policorë në përmbushjen e detyrave, duke pasur parasysh shtimin e fluksit të mërgimtarëve.