Krimineli fshihet nën një batanije, policia e dallon nga këmbët e nxjerra jashtë

Kjo fotografi tregon momentin kur një kriminel i kërkuar u gjet nga policia i fshehur nën një batanije. Këmbët e të dyshuarit 36-vjeçar ishin të dukshme pasi ato kishin dalë nga batanija nën të cilën ai fshihej.

Policia e Derbyshire postoi fotografi të burrit që u kap kur ata bastisën një shtëpi në Swadlincote, Derbys, të hënën, 4 Tetor, sipas Mirror.

Ata arrestuan të dyshuarin për një sërë vjedhjesh në South Derbyshire dhe më vonë ndanë një foto të burrit në një faqe në Facebook.

“Një 36-vjeçar është arrestuar pasi u gjet i fshehur nën një batanije, këmbët e tij të mëdha e nxorën zbuluar”, ka shkruar policia në faqen e tyre të Facebook.