Kryeministri Haradinaj fton në konak bashkëpartiakët (Foto)

Kryeministri i Republikës, Ramush Haradinaj pas shumë aktiviteteve ditore, ka gjetur kohë që të argëtohet me bashkëpartiakët e tij. Mirëpo, aty nuk ishin vetëm këta të fundit.

‘Sofrës’ së Haradinaj i është bashkuar edhe kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari.

Madje, shefi i ekzekutivit dhe djali i heroit, Hamëz Jasharit, bën shqiponjën pranë të pranishmëve.