Kryesia procedon Projektligjin për FSK-në

Kuvendi i Kosovës sot mban mbledhje, ku në rend dite ka procedimin e Projektligjit për Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Ky është rendi i ditës:

Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,
Procedimi i Projektligjit nr. 05/L-156 për Forcën e Sigurisë së Kosovës,
Shqyrtimi i propozimeve dhe kërkesave