Kujdes, në treg ka Samsung S8 kinez, këtu është dallimi me origjinalin (VIDEO)

Tregu i zi po i dëmton edhe kompanitë e telefonëve. Samsung ka njoftuar se janë lajmëruar shtatë raste që përdoruesit kanë blerë Samsung S8 të prodhimit kinez në treg të zi.

Shitësit janë arsyetuar kinse janë të vjedhur duke ua shitur përdoruesve me çmime tejet të lira.

Por duhet pak vëmendje për të bërë dallimin mes Samsung S8 fals dhe atij origjinal. Që nga paketimi, butonët, ngjyra dhe prekjet dallimet mes falsit dhe origjinalit janë të ndishme.