Kush e mbështetë Katarin e kush jo? (VIDEO)

Goditja që i bënë vendet arabe fqinjit të tyre Katarit ka “luhatur” jo vetëm tregjet dhe politikën e lindjes së mesme, por edhe më gjerë.

Ka një disproporcion mes mbështetësve dhe oponentëve të Katarit ndërsa ky i fundit po reagon me qetësi ndaj lëvizjeve të fundit. Videoja e mëposhtme na tregon për mbështetësit dhe oponentët.

Video Credits: TRT  /Mesazhi/