Kush janë Gylenistët dhe rreziku që kanoset prej tyre… (Video)

Kush janë Gulenistët dhe Rreziku iminent që i kanoset prej tyre?!

Analisti Lorenc Vangjelaj dhe Teologu Ermir Gjinishi ekspozojnë organizatën Guleniste dhe e përshkruajnë si një organizatë Mafioze.

Islami për ta është thjesht një imazh dhe mjet për të arritur pushtet. Shumë koncesione kanë marre duke korruptuar politikanë të ndryshem. Ne ndoshta jemi duke financuar këtë organizatë me taksat tona. Duhet të reagojmë para se të jetë tepër vonë…