Kuvendi i Kosovës shkarkon Bordin e drejtorëve të AKP-së

Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar Bordin e drejtorëve të AKP-së.

Me 63 vota për, asnjë kundër dhe abstenim, deputetet kanë votuar për shkarkimin e Bordit të Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Në fillim të seancës, deputeti i PDK-së Ferat Shala, ka kërkuar sqarime nga Qeveria në lidhje me paralajmërimet për shkarkimin e bordit të AKP-së.

Ai tha se për këtë vendim duhet që të ketë edhe arsyetim të qartë.