Kuvendi sot mban seancë plenare

Kuvendi i Kosovës sot do të vazhdojë seancat plenare me pikat e papërfunduara.

Në rend të ditës do të jenë 30 pikat e papërfunduara të seancave të datës 8 dhe 14 shkurt.

Seanca pritet të nisë në orën 11:00.