Ky prind në Zvicër tregon se si trajtohen atje vajzat me shami… (Foto)

Zvicra me sa duket vazhdon te jete pioniere per te drejtat e njeriut, duke mos perjashtuar as te drejtat e muslimaneve.

Kur eshte fjala per zbatimin e fese, grate dhe vajzat musimane shpeshhere stigmatizohen nga shoqeria, per shkak te mbuleses.

Por jo ne Zvicer. Nje prind shqiptar qe jeton ne vendin alpin ka njoftuar permes rrjeteve sociale se si shkolla nuk i diskriminon vajzat me shami, por perkundrazi, i inkurajon ato qe te denoncojne cfaredo fyerje apo ngacmim ndaj tyre.

Shikojeni statusin e prindit…. /MESAZHI/