LDK-së i shkruhet edhe një tiketë prej 2 mijë eurove

Gjobës për mos-respektim të masave antiCOVID dhe bërjes fushatë përgjatë situatës mjaftë të rëndë me pandeminë, nuk i shpëtoi as LDK-ja.

Për të disatën herë me radhë Lidhja Demokratike e Kosovë vazhdon të gjobitet me nga 2 mijë euro.

Drejtori i Inspkesionit në Prishtinë, Adonis Tahiri sapo ka publikuar edhe gjobën e radhës për këtë parti, duke theksuar se askush nuk është mbi ligjin.

Duke ironizuar me sloganin e LDK-së në këto zgjedhje që është “Shteti shtet”, Tahiri shtoi “Gjoba gjobë”.

Partitë politike nuk po intereson më për shëndetin publik të qytetarëve, derisa po vazhdojnë të grumbullohen për të bërë fushatë.