Lëvozhga e bananes bën mrekulli në pastrimin e argjendit

Nuk ka nevojë për polish të shtrenjta argjendi; lëvozhga e bananes është zgjidhja e përkryer.

Pas një kohe, argjendi bëhet më pak i ndritshëm. Njollat e errëta shfaqen në stolitë tuaja të argjendit. Por si dhe pse ndodh kjo saktësisht?

Dhe, më e rëndësishmja: si mund të sigurohemi që ato njolla të zhduken? Me këtë zgjidhje të thjeshtë, me shije frute, do të shkëlqejë çdo gjë!

Të gjitha që ju nevojitet për këtë lustër është një lëvozhgë bananeje.

Si ta bëni këtë: Vendos disa lëvore banane në një blender, shtoni pak ujë. Kur të shndërrohet në një substancë të butë, duke përdorur një leckë ju mund të aplikoni mbi argjend.

Pastroni me kujdes sendet e argjendit më pas dhe do të shihni se argjendi nuk është më i dëmtuar.