Liga Arabe refuzon “planin e paqes” të presidentit Trump

Liga Arabe refuzon plotësisht dhe nuk do ta marrë në konsideratë në asnjë mënyrë të ashtuquajturin “Plan i paqes” të presidentit amerikan Trump.