MAShT-i obligon nxënësit dhe studentët të pastrojnë hapësirat rreth objekteve shkollore

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, ka marrë vendim përmes së cilito bligohen të gjithë nxënësit dhe studentët që më 15 shtator të ndihmojnë në pastrimin e të gjitha hapësirave për rreth objekteve edukative-arsimore,

Ndërkohë që  në pikën dy të këtij vendimi thuhet se obligohen të gjitha Drejtoritë Komunale të Arsimit që të hartojnë një plan për mbjelljen e pishave në oborret e shkollave, transmeton Klan Kosova.