Mbulesa e gomës së Cybertruck shkëputet dhe fluturon në ajër përgjatë një autostrade të ngarkuar

Një prototip i Cybertruck u kap në një video duke shkaktuar një situatë potencialisht të rrezikshme kur mbulesa aerodinamike rrotës së saj u shkëput në trafik, duke goditur një automjet tjetër dhe duke fluturuar në qiell.

Deri më tani kemi parë video të shumta të prototipit të kamionçinës së shumëpritur, transmeton Telegrafi.

Mbulesat aerodinamike të rrotave janë të rëndësishme sepse mund të rrisin efikasitetin me 5-10 për qind.

Kjo është veçanërisht e mirë për një automjet elektrik, sepse më shumë efikasitet do të thotë që keni nevojë për më pak bateri në bord, duke e bërë makinën më pak të kushtueshme dhe më pak të rëndë.

Në një video të publikuar në internet, prototipi Cybertruck i Tesla-s ishte parë gjatë një autostrade të ngarkuar kur për një moment mbulesa e gomës u shkëput duke përfunduar në ajër.