Mesazh ngushëllimi nga nënkryetari i TIKA-s Çevik për të ndjerin Şaban

Dr. Mahmut Çevik

Nënkryetari i Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) Dr. Mahmut Çevik ka lëshuar një mesazh ngushëllimi për Sebaedin Şaban, themeluesin e ADEKSAM, i cili kaloi në mëshirën e Zotit.

Nënkryetari i TIKA-s Dr. Mahmut Çevik ka ndarë këtë deklaratë në llogarinë e tij në rrjetet sociale:

“Me pikëllim mësova lajmin për vdekjen e Sebaedin ŞABAN, themeluesit të ADEKSAM dhe MATÜSITEB, të cilat kryejnë veprimtari për forcimin e identitetit turk dhe mysliman në Maqedoninë e Veriut dhe për të mbajtur gjallë gjuhën turke në këtë vend. I uroj durim dhe ngushëllime të gjithë dashamirësve të tij, veçanërisht familjes së tij dhe bashkatdhetarëve tanë në Maqedoni”.

Sebaedin Şaban (r.a)

Burimi: Time Balkan, 28 dhjetor 2022