Mjekra, këto janë produktet që e lehtësojne dhe e zbukurojnë atë (Video)

Mbajtja e mjekres eshte preferuar gjithmone nga burrat, por koheve te fundit po pelqehet edhe me shume.

Pertej preferencave personale dhe atyre te modes, mjekra mbetet shenje e modestise, e preferuar edhe nga aspekti fetar islam.

Por nese nuk ju kane rene ne sy, keto jane mjetet qe kane dalur se fundmi per tu ndihmuar burrave te mirembajne mjekren per nje kohe dhe mundim me te vogel.

Pajisjet mund te sigurohen online ne webfaqet e medha per porosi. /MESAZHI/