Motoçikleta me të cilën mund t’i bëni 805 km me 4 litra naftë

Motoçikleta nga ‘Motoped’ dikur ishte makina me të cilin mund të bartje gjithçka me vete, i cili i mbijetoi zhvillimeve teknologjike.

‘Bike Survival’ është në të vërtetë një biçikletë me motor të dizajnuar, siç e vë në dukje edhe faqja e MOTOPED, “një super-transportues utilitar, i frymëzuar nga ushtria”, ideale për tu përshtatur në stilin në dy rrota, transmeton lajmi.net.

Ai një rezervuar primar të karburantit dhe dy rezervuarë ndihmës të cilët lejojnë deri në 805 km udhëtime, pa pasur nevojë ta mbushni naftë sërish.

Ashtu si të gjitha motoçikletat, ajo mund të jetë pedale dhe motorike, gjë që mund ta bëjë shumë të dobishme në një numër situatash.

Shpejtësia maksimale që arrin të kapë kjo motoçikletë utilitare është 40 km/h, e cila i mundësohet falë motorit 2.47 kuaj-fuqish.