Muaji i shenjtë i Ramazanit – Behar Dushi

Hoxhë Behar Dushi i ftuar në programin e mëngjesit në Radio Televizionin e Kosovës – RTK, ku u diskutua për muajin e shenjtë të Ramazanit si dhe çështje të tjera me interes për publikun.