“Muri i bamirësisë” në Bejrut, ja si veprojnë kalimtarët (Video)

Mirësia, apo sjellja e mirë karakteristizohet me ndarjen e gjërave me të tjerët. Në shumë kultura, ky virtyt mbetet i njejtë: Lë veten keq për të tjerët.

Kështu ndodhë edhe rrugëve të Bejrutit në Liban, ku njerëzit dorëojnë rrobat e trupit, e nga to furnizohen refugjatët dhe personat në nevojë.

Kamera ka kapur njerëzit që lënë rroba dhe largohen, duke mos pritur as publicitet as vëmendje…/MESAZHI/