Myftiu Tërnava: Haxhinjtë kosovarë janë shëndosh e mirë

Myftiu Tërnava: Haxhinjtë kosovarë janë shëndosh e mirë
Myftiu Naim ef.Tërnava duke dhënë live intervistë nga Meka për Tv Klan Kosova, ku njoftoi për ecurinë e haxhit potencoi se haxhinjtë tanë janë shëndosh e mirë dhe po i kryejn obligimet dhe ritualet e haxhit sipas rregullave të parapara.

Deri më tani organizimi dhe mbarëvajtja e ritualeve dhe obligimeve tjera të Haxhit ka shkuar shumë mirë.

Myftiu Ternava poashtu uroi shqiptarët dhe muslimanët në përgjithësi për festën e Kurban Bajramit duke e lutur që Zoti të na i pranojë lutjet, haxhin dhe për mirëqenie të përgjithshme për kombin tonë.

Mjeku Dren Boshnjaku nga QKUK po kujdeset në vazhdimësi për haxhinjtë tanë si pjesë e personelit mjekësor të Organizimit të Haxhit./Mesazhi.com/