Ndërron jetë në moshë të re imami Nexhat Pllana

Ka ndërruar jetë në moshë të re hoxha llapjan, Nexhat Pllana.

I ndjeri ishte imam në xhaminë e Halabakut.

Njoftimi është dhënë nga Bashkësia Islame e Kosovës.

“NJOFTIM

Njoftojmë miqtë, shokët dhe gjithë dashamirët, se në moshën 42 vjeçare ka ndërruar jetë imami i fshatit Halabak, Nexhat ef. Pllana.
Varrimi i rahmetilut do të bëhet sot, në varrezat e fshatit Halabak, në orën 17:00.
Lusim Allahun e Madhëruar që rahmetliun ta ketë marrë në mëshirën e Tij dhe që ta shpërblejë me mirësitë e Xhenetit” thuhet në njoftimin e BIK-ut.