Në Ferizaj kapen 135 kg marihuanë të fshehura në dyer

Policia ka kapur rreth 135 kg marihuanë dhe ka arrestuar shtatë persona në Ferizaj, pas operacionit të koduar “Çelsi”.

Operacioni është zhvilluar më 11 dhe 12 shtator në fshatin Bibaj të Ferizajt, por edhe në rrethinë.

Policia ka konfiskuar 40 dyer në një depo, të cilat ishin të mbushura me këtë lëndë narkotike.