“NEW BORN” me pamje të re, i dedikohet paqes

Monumenti “NEW BORN”, i cili simbolizon lindjen e shtetit të Kosovë, në 13- vjetorin e pavarësisë ka ndryshuar pamje, raporton Ekonomia Online.

Ai këtë vit është bërë me ngjyra të Ushtrisë së Kosovës, motoja e këtij monumenti sivjet është “E prumë paqen bashkë”.

Ideatori i këtij monumenti ka qenë Fisnik Ismaili.

Pamja e monumentin ndryshon për çdo përvjetor të pavarësisë.

Natën e mirë, ushtarë dhe dëshmorë. Çdo ditë në mendje, sivjet në monument”, shkroi ideatori Fisnik Ismaili, mbrëmë në Facebook teksa ka ndarë edhe pamjen e re të “NEW BORN-it”.