Një prej gjarpërinjve më të rrezikshëm në Evropë gjendet në Gërmi (Foto)

Një nga llojet më të rrezikshme të gjarpërinjve është fotografuar së fundmi në Parkun e Gërmisë.

Bëhet fjalë për llojin Vipera Ammodytes, ndërsa ky lloj gjarpri konsiderohet të jetë më i rrezikshmi nga gjarpërinjtë e Evropës, për shkak të madhësisë së tij dhe helmit të nivelit të lartë.

Jusuf Islami, një aktivist i shoqërisë civile, i cili ka postuar fotografi në Facebook, ka kërkuar nga qytetarët që të kenë kujdes kur kalojnë nga Gërmia.Një prej gjarpërinjve më të rrezikshëm në Evropë gjendet në Gërmi (Foto)