Nxënësi i Medresesë, Ron Bajoku, fitoi vendin e parë në garën e esesë

Më 27 janar 2023, oranizuar nga Qendra Sociale Edukative “Don Bosko”, u mbajtën garat për esenë më të mirë.

Në mesin e dhjetë shkollave të mesme të Prishtinës, pjesëmarrëse në këto gara, ishin edhe nxënësit e ShML “Medreseja Alauddin”, nga të cilët, nxënësi i klasës së 10, Ron Bajoku, fitoi vendin e parë me esenë “Ku po shkojmë me kaq shumë ligësi.

Medreseja, në këtë garë, u përfaqësua nga dhjetë nxënës, ku në dhjetshën e parë fituese, nga të gjithë garuesit e shkollave të mesme të Prishtinës, përveç Ron Bajokut ishin edhe Imrane Zariqi, Rumejsa Raçi dhe Sumeja Tahiri.