Palestina iu bashkua kësaj organizate të rëndësishme ndërkombëtare

Shteti i Palestinës iu ka bashkuar një organizate të rëndësishme ndërkombëtare, lëvizje kjo që është kundershtuar zëshëm nga Izraeli.

Prej tani e tutje, sic njihet ndërkombëtarisht “Autoriteti Palestinez” iu është bashkuar orgaznizatës ndërkombëtare policore INTERPOL. Kjo u arrit në saje të votave të mjaftueshme nga anëtarët e asamblesë së organizatë/

“Shteti i Palestinës dhe Ishujt Solomon janë tashmë shtete anëtare të INTERPOL-it” thuhej në njoftimin zyrtar në Twitter.

Ndërkohë Ministri i Jashtëm izraelit ka njoftuar se kanë dështuar përpjekjet për të shtyer votimin deri në vitin tjetër. /MESAZHI/