Pasojat e të bërtiturit fëmijëve (VIDEO)

Tu bertasesh femijeve mund te kete pasoja per tere jeten, pasi ka efekt te drejtperdrejte ne tru, dhe ndikon ne pergjigjen qe jep truri i femijes.

Kjo qon automatikisht ne ndryshimet e veprimet e tyre, dhe i ben ato agresive. E tere kjo vie si pasoje e bisedave te ashpra.

Prinderia eshte mjaft e veshtire, dhe ta mbash nen kontroll veten eshte tejet e veshire. Por me sa duket, edhe nese u bertisni femijeve, prap ia beni vetes! /MESAZHI/