Përfitimet nga lëngu i selinos

Ju mund të dëgjoni informacione të ndryshme rreth lëngjeve dhe smoothie-ve në përgjithësi.

Nuk rekomandohet të zëvendësojnë vaktet por shtimi i lëngut në dietën tuaj të shëndetshme është një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë më shumë antioksidantë.

Ndër lëngjet më të mira për ta nisur ditën është edhe ai me selino.

Me siguri keni dëgjuar për këtë lëng “mrekullie” deri tani. Është shfaqur nëpër internet për më shumë se një vit dhe tani edhe Medium Medical e mbështetë atë.

Gjëja më e mirë në lidhje me të është dobia që sjellë për shpëlarjen e mëlçisë tuaj, e cila mund të mbështetet pak nga mënyra e jetesës sonë toksike.

Mbani në mend, lëngu i selinos ofron pak kalori, kështu që mënyra më e mirë për ta përdorur atë është 15 deri në 30 minuta pasi të zgjoheni.