Përfundojnë ndeshjet në Grupin I, kjo është pozita e Kosovës (FOTO)

Me rezultat 1:1 kanë përfunduar të tre ndeshjet e grupit I, aty ku bën pjesë edhe Kosova.

Kosova ka luajtur barazim 1:1 në udhëtim në Finlandë, njëjtë kanë luajtur edhe Kroacia me Turqinë dhe Ukraina me Finlandën.
tabela