Princi Saudit “rrokë” Twitterin me deklarata thumbuese

“Kushtetuta e Arabisë Saudite nuk ka vlerë dhe Mbreti Salman nuk ka autoritet”. Kështu u shpreh Princi i Arabisë Saudite Abdulaziz Bin Fahd, biri i mbretit të ndjerë Fahd bin Abdulaziz.

“Parimet e kushtetutës janë të pavlefshme … Ne e kemi Kuranin dhe Sunetin si referenca të vetme, dhe nëse nuk ju pëlqen ligji i Zotit, mund të ikni nga këtu”, tha Princi i cili është mjaft kontraversal në deklaratat e tij.

Bin Fahd është i famshëm për nxitjen e polemikave, ndërsa mbretëritë fqinje i quan “të tmerrshme” dhe “frikacake”.

Princi i “Twitterit” një ditë tjetër tha se më parë do të pranonte të ja hiqnin kokën, sesa të fshinte komentet e tij. /MESAZHI/