Pronarët palestinezë të dyqaneve në Jerusalem hyjnë në grevë – VIDEO

Pronarët e bizneseve palestineze në Jerusalem filluan një grevë të përgjithshme të martën në mëngjes, për të dënuar veprimet e Izraelit në Gaza dhe Jerusalem.

Pamjet tregojnë dyqane dhe biznese të mbyllura në qytetin e vjetër të Jerusalemit, si dhe në lagjen Sheikh Jarrah.
Saadi Al-Razim tha, “Greva sot është për shkak të luftës në Gaza dhe zhvendosjes së banorëve në lagjen Sheikh Jarrah në qytetin e Jerusalemit dhe Xhaminë Al-Aksa, probleme të cilat janë akumuluar të gjitha nga pushtimi. Kjo greva është më e pakta që duhet bërë sepse ndikohet nga pikëpamja ekonomike “. /mesazhi.com