Pronari i restoranit i “qarros” punëtorët me vizitë në Qaben e Shenjtë (Video)

Pronari i Restorantit “ZemZem” në Singapor ka bërë një gjest të paparë, duke e dërguar të gjithë stafin e restaurantit në Qabe, ku ua ka paguar biletat por edhe qëndrimin në Meken e Shenjtë.

Punonjësit dukeshin tepër të lumtur duke e kryer Umren, gëzim që e shperndanë edhe në videon e mëposhtme. Ata ishin të buzëqeshur teksa mbanin në këmisha llogon e restorantit.

Pronari tha se e kishte marrur këtë vendim pasi punëtorët e tij kishin punuar me shumë zell gjatë tërë vitit, dhe se ishin ata që e kishin ngritur biznesin e tij. Cfarë shefi!!!/MESAZHI/