Publicisti Kastriot Myftaraj, ofendime të rënda ndaj djemve të Tetovës

Publicisti shqiptar Kastriot Myftaraj, i cili njihet publikisht per urrejtjen kronike ndaj muslimaneve – shqiptar dhe joshqiptar, sot e ka deshmuar se eshte kokrra e pafytyresise.

Ne nje status te publikuar ne Facebook, djemte e klubit futbollistik “Shkendija” i quan “hordhi arabe”, dhe i ofendon ne menyren me te ulet.

Ne nje status te gjate e plot ver, Kastriot Myftaraj shprehet pervec tjerashL

“As në Tetovë e në Pollog nuk e keni vendin, por andej kah Anadolli, kah Hexhazi. Turpëruat emrin “Shqiptar”, turpëruat flamurin kombëtar shqiptar, turpëruat ngjyrat kombëtare shqiptare o arabë shqipfolës!

O priteni Skënderbeun kuqezi në fushë o hordhia islame tetovare e Lazim Destanit, e keni te “Milani”, dhe do t’ u japë pesë goditje me shpatën e vet, nga një për çdo falje namazi ditore, domethënë pesë gola.

Të shohim sa do t’ u ndihmojë Allahu meqënëse iu mburrët italianëve të krishterë me xhamiat e vjetra të Tetovës.”

/MESAZHI/