https://youtu.be/Gb_uYxWbVI0

Donald Trump është i famshëm për tundjen e fortë të dorës kur takohet me dikë. Zakonisht kur është takuar me liderë të mëdhenj botëror i ka trajtuar ata si “inferior”, duke ua rrahur duart. Por sot shikojeni se si Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan po e trajton Trumpin në shtëpinë e tij! Me sa duket Trump nuk ka takuar lider më stoik dhe serioz sesa ky!