Rrëfimi rrënqethës i Nexhadit, i riu që i mbijetoi masakrës së Srebrenicës (Video)

Nexhad Avdiq kujton kohën kur ka qenë i shtrirë në tokë, i rrethuar me trupa, derisa forcat serbe të Bosnjës kanë masakruar mbi 8,000 burra dhe djem myslimanë në Srebrenicë, në korrik të vitit 1995.

Ai ka vendosur të flasë për historinë e tij, për t’i luftuar ata që bëjnë përpjekje të mohojnë masakrën më të keqe në Evropë që nga Lufta e Dytë Botërore.